Szolgáltatásaink

Fa- és fémipari termékek forgalmazása

Cégünk elsősorban fa- és fémfelületkezelő anyagok forgalmazására szakosodott. Lehet szó beltéri fafelületek pácolásáról, festéséről, vagy kültéri faszerkezetek védelméről, nálunk garantáltan megtalálja az Önnek megfelelő terméket. Lefedjük a fa- és fémfelületkezelés minden területét, kültéri faszerkezetektől a beltéri bútorokig, kisebb fémfelületektől a vasúti hidakig.

Teljes körű fa- és fémfelületkezeléssel kapcsolatos szaktanácsadás, akár a munkavégzés helyszínén is

Bizonytalan abban, hogy milyen felületkezelő anyagra van szüksége? Nehézségei adódtak a felhasználás során? Kérje tapasztalt technikusaink tanácsát! Több évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink segítenek a megfelelő termék kiválasztásában, legyen szó beltéri pácolt vagy festett felületről, esetleg kültéri vékony- vagy vastaglazúrról. Fémfelületek kezelésével kapcsolatban külön erre szakosodott kollégáink látják el a megfelelő információkkal. Telephelyünkön megtekinthetik az előre elkészített mintafelületeket, akár több ezer színben is.

Egyedi színek elkészítése akár 24 órán belül is

Színminta alapján szeretne lakkot, pácot vagy festéket kevertetni? Technikusaink akár 24 órán belül is elkészítík Önnek a kívánt színt, legyen szó pácról, festékről vagy lazúrokról.

Egyedi technológiák kidolgozása

A megszokottaktól eltérő felületkezelési rendszert szeretne? Forduljon hozzánk bizalommal, mi pedig kidolgozzuk az Ön elképzeléseinek megfelelő rendszert.

Szóróberendezések forgalmazása és karbantartása

Kézi szórópisztolytól egészen a nagy teljesítményű pumpákig nálunk megtalálja az Ön igényeinek megfelelő szóróberendezéseket, kiváló német minőségben. Vállaljuk régi szóróberendezések egyszeri vagy rendszeres karbantartását is.

Égéskésleltető termékek forgalmazása

Cégünk négy, nagy tapasztalattal rendelkező gyártó kiváló égéskésleltető termékeit is forgalmazza, így termékválasztékunk minden igényt kielégít. Kínálatunkban megtalálhatóak égéskésleltető termékek fára, betonra és fémre is.