Fa felületkezelő anyagok

Az M.L.S. Magyarország Kft. Fafelület-kezelés divíziójának fő tevékenysége a Milesi felületkezelő anyagok forgalmazása, az ehhez kapcsolódó szaktanácsadás és egyéb szolgáltatások. A fából készült épületasztalos szerkezetek, kültéri és beltéri bútorok, lakáskiegészítők megfelelő felületkezelés és gondoskodás mellett évtizedeken keresztül lehetnek az otthonunk díszei. A fa - mint kiváló fizikai tulajdonságokkal bíró, esztétikus és megújuló anyag - értékének megóvásához, valódi szépségének megmutatásához kínálunk hatékony és professzionális megoldásokat.

Fontos számunkra, hogy partnereinknek a legoptimálisabb felületkezelési megoldást nyújtsuk. Szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésre a legkomplexebb felületkezelési kihívások sikeres megoldásához, úgy, hogy azok illeszkedjenek a kivitelezés módjához, a felhasznált faanyagokhoz és a rendelkezésre álló felhordási és szárítási rendszerekhez. Széles termékválasztékunk és szolgáltatásaink minden felhasználói igényt kielégítenek, legyen szó gyártókról, a szakipari kivitelezőkről, vagy akár otthoni felhasználókról.

Szinte minden fafelület-kezeléssel kapcsolatos feladatra tudunk korszerű anyagokat és hatékony technológiákat ajánlani, amelyek megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi és egészségügyi előírásoknak. Munkatársaink részt vesznek a termékek és szolgáltatások optimalizálásában, a legmagasabb szintű vevői elégedettség elérése érdekében.

A Milesi termékek forgalmazásával immár 25 éve vagyunk jelen a magyar piacon, ahol az ipari szegmensben piacvezető szerepet töltünk be. Országszerte 25 területi képviselővel és több mint 400 viszonteladói üzlettel állunk vásárlóink rendelkezésére. A folyamatos anyagellátást - akár nagyüzemi léptékben is - a saját 4000 m2-es raktárunk és az egymilliárd Forint értéket meghaladó raktárkészletünk biztosítja.

A Milesi márka mellett cégünk forgalmaz kiváló minőségű bútor-és padlóolajokat, viaszokat, fatapaszokat és krétafestékeket az olasz Borma cég kínálatából, valamint olajlazúrokat a svájci Diotrol-tól.

A fafelület-kezeléshez kapcsolódó társterületekkel, a csiszolástechnikával, ragasztástechnikával és szórástechnikával cégünkön belül külön divíziók foglakoznak. Ezekkel a szolgáltatásokkal kiegészülve a magyar piacon egyedülálló, integrált megoldásokat tudunk biztosítani, amely ipari partnereink számára garanciát jelent a folyamatos és magas minőségű gyártásra.

Forgalmazott márkák

Milesi A fedőlazúr vastag filmréteget képez. A vastaglazúros bevonat kialakításakor az adott szerkezetet teljesen körbe kell zárni a bevonattal úgy, hogy közvetlen nedvesség a faanyagot ne érhesse. Tartós vastaglazúros felületeket csak megfelelő alapossággal lehet elkészíteni, a felhasználási útmutatóban foglaltak maradéktalan betartásával.
Croma Lacke A német Croma Lacke a minőség és a megbízhatóság képviselője a felületkezelésben. Kínálatában a faipari oldószeres és vízbázisú felületkezelő anyagok egyaránt megtalálhatók.
ILVA Kiváló minőségű, elsősorban oldószeres faipari felületkezelő anyagok, amelyek a nagyüzemi gyártás feltételeinek is megfelelnek.
Borma Az olasz Borma cég kínálatában kivételes minőségű keményolajak és hatalmas színválasztékban elérhető javító és retusáló anyagok szerepelnek, mind a professzionális, mind a hobby célú felhasználók számára.
Diotrol Környezetbarát, alacsony károsanyag kibocsátású svájci kültéri faápoló olajok.