Csiszolástechnika

Az M.L.S. Magyarország csiszolóanyagai között mindenki megtalálja, amire szüksége van, legyen szó ipari felhasználásról vagy otthoni munkák elvégzéséről. Számos nemzetközi és nagy múltú gyártó termékeit kínáljuk ügyfeleinknek, így többek között válogathatnak a Sia, a Mirka, vagy az M.L.S. Magyarország saját termékeinek széles választékából.

A világ egyik legnagyobb prémium minőségű csiszolópapír gyártójaként ismert Sia Abrasives Ltd., melynek kizárólagos magyarországi forgalmazója az M.L.S. Magyarország Kft., professzionális megoldásokat kínál ipari és kereskedelmi ügyfelek számára egyaránt. A Sia a gyártási technológiára nagy figyelmet fordítva, olyan megoldásokat dolgozott ki, melyekkel az egyes munkafolyamatok gyorsabban, kevesebb anyag felhasználásával végezhetők el. Ezáltal, bár a termékek általában a versenytársakénál drágábbak, a felhasználó szempontjából mégis olcsóbb, és nem utolsó sorban zöldebb megoldást is kínál!

A Sia Abrasives csiszoló anyagai számos különböző területen felhasználhatók, például fa- és fémiparban, gépjárműgyártásnál, valamint kompozit csiszolásnál egyaránt. Végtelenített csiszolószalagokat -legyen az papír, lágy vagy merev vászon- rövid határidővel szinte bármilyen méretben legyártjuk a vevő igényeinek megfelelően. Céljaink egybeesnek a több, mint 140 év tapasztalatával rendelkező innovátor törekvésével, azaz lehető legtökéletesebb csiszolási végeredmény elérni, ami nem csupán a sima felületről, hanem annak védelméről és dizájnolásáról is szól.

A szintén évtizedek óta a csiszolóiparban tevékenykedő Mirka Ltd. főleg remek teljesítményű, cégünknél is megtalálható csiszológépeivel nyerte el az emberek bizalmát. Ezen eszközök fejlesztése során mindig a felhasználói igények álltak a középpontban; azaz ne csak a munkadarab felülete legyen kifogástalan, de munkavégzés maga is ergonomikus, egyszerű és környezetbarát legyen.

Az M.L.S. saját márkájú csiszoló anyagait főként nagy és kiskereskedelmi partnereinknek ajánljuk, ahol fő szempont az ár, mindezt úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötni az a minőség rovására.

Cégünk képzett szakembereink segítségével könnyen megtalálhatja a legoptimálisabb megoldást, mely legjobban szolgálja az Ön igényeit, a végeredménnyel szembeni elvárásait, és nem utolsó sorban a megfelelő ár-érték arányt.

Forgalmazott márkák

SIA A SIA, - mint patinás svájci márkanév - egyet jelent a minőséggel a csiszolástechnika területén. A világ egyik legnagyobb csiszolóanyag gyára, minden anyagtípus megmunkálására professzionális megoldást kínál. Termékpalettáján megtalálhatók a legkülönbözőbb méretű, alakú és tulajdonságú csiszolóanyagok.
MLS Abrasive Sajátmárkás, kiváló ár-érték arányú csiszolóanyagainkat asztalosoknak és hobby felhasználóknak egyaránt ajánljuk.