Ragasztástechnika

Az MLS Magyarország Kft. Ragasztástechnika divíziója elsősorban a faipar területén használatos ragasztókra specializálódott. Számos termékünk emellett természetesen a rokon szakipari munkák során is használható (építőipar, járműipar, stb…).

Célunk, hogy partnereinket közvetlenül és közvetve – viszonteladóinkon keresztül – professzionális minőségű ipari ragasztókkal lássuk el, amelyek megfelelnek a legkorszerűbb technológiák előírásainak, és eleget tesznek az egyre szigorodó környezetvédelmi előírásoknak. Egyre inkább teret hódítanak a mechanikus kötések nélküli építőipari szerkezetek, amelyek csak a szigorú előírásoknak megfelelő ragasztóanyaggal állíthatók elő.

A ragasztó bizalom kérdése! Ennek az oly gyakorta elhangzó mondatnak szeretnénk megfelelni felkészült, a módszereket ismerő, technológiákat és anyagokat használni és bemutatni tudó csapatunkkal. Széleskörű kapcsolatrendszert építettünk ki a ragasztástechnikai gépek forgalmazói felé. Így gyakran elég, ha egy gép típusát megadja nekünk és máris kész ötlettel állunk elő.

Együttműködve az MLS más divizióival, akár egyedi gyártósorok kialakításában is számíthatnak ránk. Kihasználjuk a Cégünk adta lehetőségeket és a forgalmazott termékeket rendszerben próbáljuk ki, hogy elkerüljük a kompatibilitás-problémákat!  A hitvallásunk szerint ugyanazt az anyagot adjuk lakossági felhasználóinknak, mint iparosainknak. Így az eredmény csakis tökéletes lehet!

Termékcsoportjaink és a képviselt márkák:

  • PVAc ragasztók (WOODMAX – Synthos)
  • Kontaktragasztók (LARPS, Forestali, Spray-Kon)
  • PUR raagsztók (Unicoll, PURMAX)
  • Élzáró garnulátumok és segédanyagok (Unicoll, Durante&Vivan)
  • Építési ragasztók (Otto GMbh)

Forgalmazott márkák

Synthos Európa egyik legnagyobb vegyipari alapanyagokat gyártó vállalata. A teljesen tiszta, töltőanyagmentes faipari PVAc ragasztókat a legmagasabb szintű gyártói elvárásoknak és legszigorúbb környezetvédelmi követelményeknek megfelelően gyártja.
MLS Adhesives Professzionális ragasztók kis kiszerelésben asztalosok és lakossági vásárlók számára. PVAc (WOODMAX) és PU (PURMAX) ragasztócsaládjaink bárki számára elérhetőek.
Unicol Olaszországi beszállítónk porgyanta, PU-ragasztó és bútoripari élzáró termékei a legmagasabb ipari gyártói igényeket is kielégítik.
Durante&Vivan A faipari élzárás, fóliázás területén használt ragasztók és kiegészítők gyártására specializálódott gyártó. A kor követelményein túlmutató egyedi alapanyagokból álló termékei vannak.
Otto Chemie Németország egyik leginnovatívabb, saját fejlesztői bázissal rendelkező vegyipari vállalata. A mechanikai kötés nélküli építési feladatok ellátására építési ragasztókat és tömítőket forgalmazunk.