Padlóbevonatok

Az M.L.S. Magyarország Kft. Padlóbevonatok divíziójának szakterülete elsősorban a melegburkolatok (fapadlók, illetve rugalmas burkolatok, pl. PVC, vinyl, linóleum, gumi) fektetéséhez, felületkezeléséhez, felújításához, és a későbbi tisztításához-, és ápolásához szükséges anyagok és gépek forgalmazása mellett az ehhez kapcsolódó szakipar folyamatos képzése, és a végfelhasználók legszélesebb körű kiszolgálása, beleértve az egyedi igényeket is. Kiemelkedő szenvedéllyel a padlók iránt a célunk, hogy a legjobbat hozzuk ki a padlókból!

Ezen szenvedélyünk elsődleges célcsoportja a szakkivitelezők, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a padlótulajdonosokat sem, elsősorban az utólagos tisztítás-, és karbantartás, és ez egyedi igények miatt sem. Profi mesteremberként nyugodtan hagyatkozhat a Bona-ra függetlenül attól, hogy a projekt egy teljes renoválás, esetleg frissen lefektetett padló védelme, vagy akár a legfrissebb design trendek megismerése a padlóbevonatok világában.

Biztosítjuk, hogy a teljes termékkínálatunk magas teljesítményt, minőséget és kiváló végeredményt nyújt minimális környezetterheléssel és egészséges munkakörnyezettel karöltve. A divíziónknál nyomon követjük a különböző melegburkolatok teljes életét. A Bona termékeinek segítségével megoldásokat nyújtunk arra, hogy a padló mindvégig megtartsa tökéletes állapotát.

 A Bona termékeit úgy fejlesztették ki, hogy teljesen kompatibilisek legyenek egymással, továbbá, hogy a legmagasabb funkcionális, esztétikai és környezeti elvárásoknak is megfeleljenek. Elkötelezettségünknek és a Bona kitartó kutatómunkájának köszönhetően ajánlhatunk egy tartós, hosszan fenntartható végeredményt a szakembereknek és a padlótulajdonosoknak. A Bonával egy generációkon át tartó választásra számíthat. 1919-es megalapításuk óta, számos leányvállalaton, és nagykereskedőn keresztül van jelen, 50 különböző országban szerte a világon. A Bona szállítja az UV-lakkokat a vezető nemzetközi parkettagyáraknak. Éveken keresztül a Bona partner volt a fapadló kezelésében szerte a világon, a Hermitage Múzeumtól (Szentpétervár) a The Los Angeles Athletic Club-ig, a Lafayette Galériától (Párizs) a The House of Sweden-ig (Washington). Illetve, hogy magyarországi referenciákat is említsünk a Művészetek Palotája, a Vigadó, a Savaria táncterem, a Pannonhalmi Főapátság, stb. Évente 70 millió m2 padlót kezelnek Bonával.

Egyedülálló termékkínálatunkban megtalálható minden, amire szüksége lehet ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki a padlójából: UV lakkok, csiszológépek, porgyűjtő rendszerek, csiszolóanyagok, ragasztók, lakkok, olajok és padlóápolási termékek. Illetve a rugalmas burkolatok bontás nélküli felújításához szükséges komplett rendszer, ami a felületkezelő anyagok mellett az utólagos tisztításhoz-,és ápoláshoz szükséges termékeket is magában foglalja. A Bona mindig hosszabb, fenntartható távlatokban fejleszti kínálatát, tekintettel a padlóra, a szakemberre és a környezetünkre. Az 1970-es években a Bona volt az első, aki bemutatta a vízbázisú lakkokat, közelebb lépve egy biztonságosabb termékhez, majd Európában 2009-től fokozatosan kivonták az oldószeres lakkokat. A Bona küldetése mindig is az volt, hogy a legjobbat hozzuk ki a padlókból. Ez a lényege gondolkodásmódunknak és az irány a jövőre nézve.

Forgalmazott márkák

Bona A Bona 1919 óta kínál professzionális, és környezetbarát segédanyagokat, melyekre a fapadlónak szüksége van: parkettalakkok, ragasztók és padlóápoló szerek széles választékban.