Szórástechnika

Az M.L.S. Magyarország Kft. a Wagner professzionális szórástechnikai berendezések hivatalos magyarországi forgalmazója. A számos iparágban nagy tapasztalattal rendelkező WAGNER Group az ipari felületkialakító technológiában a világ egyik vezető rendszer- és berendezésszállítója.

A WAGNER innovatív felületkezelési technológiái között egyaránt találunk por- illetve nedves bevonatok képzésével, festék és egyéb folyékony anyag szórással történő felületkezelést. A cég, mint az egyik piacvezető, évtizedes tapasztalatával, munkatársainak széleskörű szakértelemére és komplex szolgáltatásaira támaszkodva tud ipari, kereskedelmi és építőipari ügyfeleinek üzleti sikeréhez hozzájárulni.

Legyen szó akár fa munkadarabok, járművek műanyag, illetve fém alkatrészeinek felületéről, tartós korrózióvédelemről, vagy bármely más felületkialakításról, a WAGNER olyan optimális megoldásokat fejlesztett ki, melyek a partnerei által használt anyagokhoz legjobban illeszkedő nedves szórást, porbevonatokat, ragasztókat, illetve egyéb folyékony alapanyagok alkalmazzák.

Nedves festéshez és porbevonatok képzéséhez egyaránt kínálunk ipari körülmények között is alkalmazható innovatív rendszereket, melyeket vagy komplett berendezésekkel, vagy egyedi gépekkel szállítunk. A WAGNER felületkezelési technológiáit az innovatív, magas minőségű és hatékonyságú, környezetbarát megoldások jellemzik, ezért is rendkívül népszerűek oly sok iparágban, például a legmagasabb minőségi követelményeket igénylő gépjármű iparban, az automatizált gépiparban, a háztartási fehéráru gyártásban, a nagy teljesítményt igénylő építőiparban, valamint a nehézgépgyártásban, alkatrészek porlakkozásában.

A WAGNER három különböző szakterület (nedves szórás, porszórás, építőipari berendezések) köré szerveződő termékei között mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.

Nedves szórás

Nedves szóráshoz kínálunk szerves oldószeres vagy vízbázisú anyagok kézi vagy automatikus felhordására egyaránt alkalmas egyedi berendezéseket és technológiai rendszereket. Legfőbb törekvésünk, a felületek magas minőségű, biztonságos bevonásának garantálásával, üzletfeleink felé a megbízhatóságot, termékeink tartósságát hitelesen közvetíteni.

Porszórás

A rendelésre gyártott porszórási megoldásoknak köszönhetően ügyfeleink igényeire rugalmasan tudunk reagálni. Sokoldalú megoldásainkat a színváltozatok széles skálája, a könnyű tisztíthatóság jellemzi. A környezetkímélő technológiával kifejlesztett porszórás kiváló választás esztétikus korróziógátló és megbízható minőségű bevonatok kialakításához.


Építőipari berendezések

Airless, Aircoat vagy PlastCoat – a megfelelő eszköz bármely szakterületen!
A WAGNER professzionális szóróberendezései bármely anyag és bármely méretű tárgy felületkezelésére tökéletesen alkalmasak. Függetlenül attól, hogy Ön festő vagy kőműves, szakterülete a fém- vagy famegmunkálás, a WAGNER rendszerei, soha nem fognak csalódást okozni, a tökéletes végeredmény mindig garantált.

Szolgáltatásaink az értékesítés mellett kibővültek karbantartással, oktatással, szakmai tanácsadással, technológiafejlesztéssel, valamint a rendszerek működésének szakmai követésével. Készen állunk arra, hogy az Ön által kiválasztott technológia (mind nedvesfestéket, mind porlakkot használó eljárás) megfelelőségéről, megbízhatóságáról szakembereink segítségével az M.L.S. Magyarország Kft. telephelyén ipari körülmények között is meggyőződhessen.

Forgalmazott márkák

Wagner A világviszonylatban piacvezető J. Wagner GmbH. ipari nedves- és porfesték-szórástechnikai berendezéseinek, kézi és automata rendszereinek, kiegészítőinek, alkatrészeinek teljes kínálata, professzionális szervizhálózattal.
WALTHER PILOT A Wagner cégcsoporthoz tartozó Walter Pilot sokféle szakmai kihívásnak is eleget tevő, széles választékot kínáló levegős szórópisztolyai, nyomótartályai és komplett rendszerei teljes szervizhálózattal.
HangOn A HangOn partnerként segít ügyfeleinek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást felfüggesztési, maszkolási és kezelési feladataikra. A felületkezelési folyamatok során ezzel is növelve a termelékenységet és csökkentve a költségeket.
Edrizzi Osztrák találmány és fejlesztés a nedvesfestéshez alkalmazható sokoldalú Edrizzi szűrőcsalád. A legmodernebb környezetvédelmi irányelvek szerint, kartonpapírból és természetes rostanyagból készült.
Lesta Automatikus és ellenőrzött pisztolymozgatású festőrobot, amely stratégiai fontosságú lehet a munkaerőhiány pótlásában
Coatmaster Innovatív eszköz, mely a festékszórás után tudja a mérési eredményeket szolgáltatni, így szükség esetén azonnal beavatkozhat még a folyamat korai szakaszában.